Kids 7-9 jaar

 

Wanneer je 7 t/m 9 jaar bent zit je in de Kids groep. 
In de Kids dansgroepen gaan we met veel plezier aan de slag met echte dans choreografieën. 
Je hebt keuze uit verschillende dansstijlen. Welke dansstijl vindt jij het leukst?

Duurte van de les
De les duurt één uur

Lesgeld
Het lesgeld bedraagt €275,-

Urban Streetdance

Tijdens de urban streetdance dansles werken wij aan jouw coole moves. Deze coole moves worden in choreografieën aangeleerd. Hiernaast werken wij aan jouw muzikaliteit en creativiteit. Het is een stoere dansles waarbij gelet wordt op je kracht en strakheid.

Wanneer is de les?
Naam: Urban Streetdance Kids
Dag: maandag
Tijd: 16:15 – 17:15
Locatie: Sportcentrum Kees

Streetdance

Bij Streetdance maken we gebruik van snelle bewegingen met veel kracht en wordt er gedanst op snelle muziek. We werken tijdens deze les aan het luisteren naar en dansen op de muziek. Ook zullen er veel verschillende soorten pasjes aangeleerd worden om een choreografie te maken. Maar het belangrijkste blijft het plezier in de dans. Kinderen zullen dan ook af en toe zelf inbreng kunnen hebben in pasjes en muziek keuze.

Wanneer is de les?
Naam: Streetdance Kids
Dag: dinsdag
Tijd: 16:15 – 17:15
Locatie: Sportcentrum Kees

Fusionjazz

Fusionjazz is de stijl waarbij je verschillende dansstijlen combineert. Zoals streetdance, salsa, ballet, hiphop, dancehall, modern en nog meer verschillende dansstijlen. In deze les ga jezelf ook aan de slag met eigen choreografieën.  Daarnaast werk je in deze les aan je ritmegevoel, lichaamshouding, creativiteit, muzikaliteit, coördinatie, expressie, kracht en dansplezier.

Wanneer is de les?
Naam: Fusionjazz Kids
Dag: donderdag
Tijd: 16:15 – 17:15
Locatie: Sportcentrum Kees